Annorlundas Bufféer

Här hittar du Annorlundas fantastiska och välarbetade bufféer. Inspirationen kommer från kök med ursprung från världens alla hörn. Färg, kryddor, textur och uppläggning blir viktiga detaljer för att dina ögon ska bli lika nöjda som din mage med resultatet. Vi levererar ditt val av buffé, färdigupplagd på fat och i skålar, för att du på ett enkelt sätt bara ska kunna njuta av resultatet.


Säsongsbufféer

  • Vår- och sommarbuffé (mars – juli)

    Kall inkokt lax med syltad rödlök, kapris samt senaps- och pepparrotssås
    Långsamt örtbakat kalkonbröst i tunna skivor med dragon- och apelsinrippel samt krasse
    Trädgårdssallad med färskpotatis, salladslök, svarvade grönsaker och ärthummus
    Tabbouleh på Annorlundas vis med matvete, tomat, persilja, spenat och citron
    Gräddädelost med aprikosmarmelad
    Färskost med dill, citron och chili
    Surdegsbaguette och knäckebröd med vispat smör

    283 :-
    Spara som favorit
  • Midsommarbuffé (17-30 Juni)

    Matjessill i glas med gräddfil, krasse och rödlök
    Gravad lax och senapssås
    Inkokt lax och örtagårdssås
    Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter
    Potatissallad med rostade rotsaker och lättrökt majonnäs
    Ägghalva med majonnäs och handskalade räkor
    Västerbottenost
    Smörbakat knäckebröd med flingsalt
    Surdegsbaguette och vispat smör

    310 :-
    Spara som favorit
  • Sensommarbuffé (augusti – september)

    Blandad sallad med sommarens legymer och rostad kronärtskocka
    Skagenröra toppat med sikrom
    Vår hemlagade lax- och räkpaté, serveras med kall pepparrots- och citroncrème
    Rostbiff på kalventrecôte med rostad paprikasås och örtpesto
    Krämig potatissallad med säsongens primörer
    Västerbottenspaj
    Surdegsbaguette och smör

    283 :-
    Spara som favorit
  • Höstbuffé (oktober – november)

    Chili- och ingefärskryddad varmrökt laxfilé med citrusmajonnäs
    Rostade Gotlandsbetor överströdda med pumpakärnor på salladsbädd
    Helstekt kalv i tunna skivor, paprikacrème, ruccola och pumpafrön
    Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
    St Agur och hemkokt äppelmarmelad
    Surdegsbaguette och smör

    272 :-
    Spara som favorit
  • Vinterbuffé 1 (december – februari)

    Varmrökt laxfilé med romsås
    Helstekt kalventrecote med basilikaolja och Grana Padano-flakes
    Grönkålssallad med rostade betor och pumpakärnor
    Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
    St. Agur med hemkokt äppelchutney
    Surdegsbaguette med vispat smör

    288 :-
    Spara som favorit
  • Vinterbuffé 2 (december – februari)

    Skagenröra med saltbakat knäcke
    Sotad lax i bit med pepparrot-och citronrippel
    Kalkonbröst i skivor med apelsindressing och rostade pumpakärnor
    Lins- och rotselleribiffar
    Fänkålsslaw
    Quinoasallad med  grönkål, brysselkål, aprikos och mango samt saffransdressing
    Kökets potatislåda med skogssvamp och lök
    Rostad blomkål och broccoli, serveras med granatäppelsirap
    Två gårdsostar och äppelchutney
    Baguette med vispat smör

    443 :-
    Spara som favorit

Bufféer

  • Asiatisk buffé

    Gemsallad med rostad butternutpumpa toppad med sesammajonnäs 
    Asiatisk kålsallad med lime och chili
    Risnudelsallad med wakame och chilimarinerade räkor, serveras i glas
    Riven kycklingfilé med soyadressing och koriander
    Lins- och morotsbollar med rostad vitlöksmajonnäs
    Fried rice med grönsaker
    Sumtam på bönor, papaya, morot, tomat och lime
    Friterade räkchips

    303 :-
    Spara som favorit
  • Annorlundas lilla italienska buffé

    Sallad med melon, mozzarella, tomater, lök och oliver
    Krämig kyckling med Grana Padano, kapris och örter
    Quiche med spenat, ruccola, oliver, oregano och rostade betor
    Kryddig bönsallad med kål
    Surdegsbaguette med vispat smör

     

    220 :-
    Spara som favorit
  • Treans buffé

    Örtmarinerad kycklingfilé i skivor med flagad Grana Padano
    Sallad med kokt potatis, torkade tomater, oliver och persilja
    Marinerad sallad med rostade kronärtskockshjärtan, rödlök, kapris och vinaigrette
    Vitlöksdressing
    Surdegsbaguette och smör

    174 :-
    Spara som favorit
  • Fyrans buffé

    Skagencanapé
    Säsongens grönsallad
    Ugnsbakad chililax med citrussås
    Rostbiff med ripplad tryffel majonnäs, rostad lök, kapris, krasse
    Lins- och rotselleribiffar
    Fänkålsslaw
    Potatissallad med spenat och senapsdressing
    Rostad kronärtskocka och tomatsallad
    Surdegsbaguette och smör

    292 :-
    Spara som favorit
  • Italiensk buffé

    Prosciutto crudo
    Bresaola, coppa och salami på ruccolabädd med ugnsrostade tomater,
    kapris och Grana Padano
    Tomat- och kronärtskockssallad med kapris och basilikaolja
    Melonsallad med färsk mynta, mozzarella och blandade oliver
    Kökets krämiga pastasallad med sticklök, primörer och ruccola
    Kycklingfilé tonnato
    Två Italienska ostar samt fikonmarmelad
    Surdegsbaguette med vispat smör

    340 :-
    Spara som favorit
  • Klassisk buffé

    Champagneinkokt lax och romsås med finskuren gräslök
    Sikromstoppad skagenröra i kopp med syltad rödlök och krasse
    Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter
    Potatissallad med persilja, dill, babyspenat och dijoncrème
    Blandad grönsallad
    Gräddädelost, lagrad cheddar och äppelchutney
    Surdegsbaguette och vispat smör

    363 :-
    Spara som favorit
  • Medelhavsbuffé

    Chilimarinerade räkor i glas med ärtmousse
    Lufttorkad skinka i tunna skivor
    Kryddiga lammfärsspett med vitlöksyoghurt
    Aubergineröra med persilja och vitlök
    Matig sallad med tomatmarinerade bönor och potatis
    Rostade grönsaker med olivolja och timjan
    Marinerad fetaost med rostad paprika och färska örter
    Libabröd

    295 :-
    Spara som favorit
  • Gröna buffén

    Citrussallad med avokado, granatäpple och rostade pumpakärnor
    Små kikärtsbiffar med vitlöksmajonnäs
    Ugnsrostade grönsaker och rotfrukter
    Kronärtskocksröra
    Senapsmarinerad blomkål
    Lins- och morotsbollar med kimchidressing
    Quinoasallad med spetskål, cocktailtomater och aprikos
    Surdegsbaguette med vispat smör

    259 :-
    Spara som favorit
  • Trädgårdsbuffé

    Annorlundas Trädgårdssallad efter säsong (tomat, lök, kål, blomkål) 
    Frisk och fräsch yoghurtsås
    Rödbetsbollar (varm)
    Medelhavs lasagne med rotfrukter och Grana Padano (varm )
    Kryddig bönsallad med linser
    Libabröd 

    242 :-
    Spara som favorit

TÄNK PÅ ATT Du måste beställa minst 10 av en och samma rätt • Moms 12% tillkommer på alla priser

Gör en förfrågan Vi återkommer inom 24 timmar (mån-fre)


Vilka tjänster behöver ni?
Catering
Hyra lokal
Personal
  • Bifoga dina sparade favoriter*

Vi behöver ditt godkännande att hämta in dina kontaktuppgifter: