Annorlundas Bufféer
Här hittar du Annorlundas fantastiska och välarbetade bufféer. Inspirationen kommer från kök med ursprung från världens alla hörn. Färg, kryddor, textur och uppläggning blir viktiga detaljer för att dina ögon ska bli lika nöjda som din mage med resultatet. Vi levererar ditt val av buffé, färdigupplagd på fat och i skålar, för att du på ett enkelt sätt bara ska kunna njuta av resultatet.
Säsongsbufféer
-
Vår- och sommarbuffé (mars – juli)
Kall inkokt lax med syltad rödlök, kapris samt senaps- och pepparrotssås
Långsamt örtbakat kalkonbröst i tunna skivor med dragon- och apelsinrippel samt krasse
Trädgårdssallad med färskpotatis, salladslök, svarvade grönsaker och ärthummus
Tabbouleh på Annorlundas vis med matvete, tomat, persilja, spenat och citron
Gräddädelost med aprikosmarmelad
Färskost med dill, citron och chili
Surdegsbaguette och knäckebröd med vispat smör283 :-Spara som favorit -
Midsommarbuffé (17-30 Juni)
Matjessill i glas med gräddfil, krasse och rödlök
Gravad lax och senapssås
Inkokt lax och örtagårdssås
Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter
Potatissallad med rostade rotsaker och lättrökt majonnäs
Ägghalva med majonnäs och handskalade räkor
Västerbottenost
Smörbakat knäckebröd med flingsalt
Surdegsbaguette och vispat smör310 :-Spara som favorit -
Sensommarbuffé (augusti – september)
Blandad sallad med sommarens legymer och rostad kronärtskocka
Skagenröra toppat med sikrom
Vår hemlagade lax- och räkpaté, serveras med kall pepparrots- och citroncrème
Rostbiff på kalventrecôte med rostad paprikasås och örtpesto
Krämig potatissallad med säsongens primörer
Västerbottenspaj
Surdegsbaguette och smör283 :-Spara som favorit -
Höstbuffé (oktober – november)
Chili- och ingefärskryddad varmrökt laxfilé med citrusmajonnäs
Rostade Gotlandsbetor överströdda med pumpakärnor på salladsbädd
Helstekt kalv i tunna skivor, paprikacrème, ruccola och pumpafrön
Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
St Agur och hemkokt äppelmarmelad
Surdegsbaguette och smör272 :-Spara som favorit -
Vinterbuffé 1 (december – februari)
Varmrökt laxfilé med romsås
Helstekt kalventrecote med basilikaolja och Grana Padano-flakes
Grönkålssallad med rostade betor och pumpakärnor
Krämig potatis- och svartrotsgratäng (varm)
St. Agur med hemkokt äppelchutney
Surdegsbaguette med vispat smör288 :-Spara som favorit -
Vinterbuffé 2 (december – februari)
Skagenröra med saltbakat knäcke
Sotad lax i bit med pepparrot-och citronrippel
Kalkonbröst i skivor med apelsindressing och rostade pumpakärnor
Lins- och rotselleribiffar
Fänkålsslaw
Quinoasallad med grönkål, brysselkål, aprikos och mango samt saffransdressing
Kökets potatislåda med skogssvamp och lök
Rostad blomkål och broccoli, serveras med granatäppelsirap
Två gårdsostar och äppelchutney
Baguette med vispat smör443 :-Spara som favorit
Bufféer
-
Asiatisk buffé
Gemsallad med rostad butternutpumpa toppad med sesammajonnäs
Asiatisk kålsallad med lime och chili
Risnudelsallad med wakame och chilimarinerade räkor, serveras i glas
Riven kycklingfilé med soyadressing och koriander
Lins- och morotsbollar med rostad vitlöksmajonnäs
Fried rice med grönsaker
Sumtam på bönor, papaya, morot, tomat och lime
Friterade räkchips303 :-Spara som favorit -
Annorlundas lilla italienska buffé
Sallad med melon, mozzarella, tomater, lök och oliver
Krämig kyckling med Grana Padano, kapris och örter
Quiche med spenat, ruccola, oliver, oregano och rostade betor
Kryddig bönsallad med kål
Surdegsbaguette med vispat smör220 :-Spara som favorit -
Treans buffé
Örtmarinerad kycklingfilé i skivor med flagad Grana Padano
Sallad med kokt potatis, torkade tomater, oliver och persilja
Marinerad sallad med rostade kronärtskockshjärtan, rödlök, kapris och vinaigrette
Vitlöksdressing
Surdegsbaguette och smör174 :-Spara som favorit -
Fyrans buffé
Skagencanapé
Säsongens grönsallad
Ugnsbakad chililax med citrussås
Rostbiff med ripplad tryffel majonnäs, rostad lök, kapris, krasse
Lins- och rotselleribiffar
Fänkålsslaw
Potatissallad med spenat och senapsdressing
Rostad kronärtskocka och tomatsallad
Surdegsbaguette och smör292 :-Spara som favorit -
Italiensk buffé
Prosciutto crudo
Bresaola, coppa och salami på ruccolabädd med ugnsrostade tomater,
kapris och Grana Padano
Tomat- och kronärtskockssallad med kapris och basilikaolja
Melonsallad med färsk mynta, mozzarella och blandade oliver
Kökets krämiga pastasallad med sticklök, primörer och ruccola
Kycklingfilé tonnato
Två Italienska ostar samt fikonmarmelad
Surdegsbaguette med vispat smör340 :-Spara som favorit -
Klassisk buffé
Champagneinkokt lax och romsås med finskuren gräslök
Sikromstoppad skagenröra i kopp med syltad rödlök och krasse
Helstekt kalventrecôte med tryffelmajonnäs och färska örter
Potatissallad med persilja, dill, babyspenat och dijoncrème
Blandad grönsallad
Gräddädelost, lagrad cheddar och äppelchutney
Surdegsbaguette och vispat smör363 :-Spara som favorit -
Medelhavsbuffé
Chilimarinerade räkor i glas med ärtmousse
Lufttorkad skinka i tunna skivor
Kryddiga lammfärsspett med vitlöksyoghurt
Aubergineröra med persilja och vitlök
Matig sallad med tomatmarinerade bönor och potatis
Rostade grönsaker med olivolja och timjan
Marinerad fetaost med rostad paprika och färska örter
Libabröd295 :-Spara som favorit -
Gröna buffén
Citrussallad med avokado, granatäpple och rostade pumpakärnor
Små kikärtsbiffar med vitlöksmajonnäs
Ugnsrostade grönsaker och rotfrukter
Kronärtskocksröra
Senapsmarinerad blomkål
Lins- och morotsbollar med kimchidressing
Quinoasallad med spetskål, cocktailtomater och aprikos
Surdegsbaguette med vispat smör259 :-Spara som favorit -
Trädgårdsbuffé
Annorlundas Trädgårdssallad efter säsong (tomat, lök, kål, blomkål)
Frisk och fräsch yoghurtsås
Rödbetsbollar (varm)
Medelhavs lasagne med rotfrukter och Grana Padano (varm )
Kryddig bönsallad med linser
Libabröd242 :-Spara som favorit